Kuyichi

Dames & heren

Een nederlands echt fair trade denim merk met veel aandacht voor eerlijke lonen en sociale arbeidsomstandigheden. Prachtige stoere jeans met stijl. Ze werken voornamelijk met biologisch katoen, bamboe, hennep en soja…

Minu van het merk Lana

Stijl en fashion gaan samen in de filisofie van Minu. Het gaat aan hun hart wat jij draagt en wie het maakt. Gots gecertificeerd en fairtrade. Minu kenmerkt zich door een moderne en tegelijkertijd ook wel klassieke look.

Elvine!

Dames & heren

Zweeds modelabel. Elvine staat voor ‘gesofiticeerde gedrag en minimalisme’ en is een kwaliteitsmerk. Bekend om zijn geweldige jassen, maar wij zijn  net zo enthousiast over hun mooie collectie.

Ze maken ecologische keuzes in hun ontwerp, kiest voor een milieu vriendelijk productieproces en zetten zich in voor daklozen.

Blaumax

Dames & heren

Een puristische tijdloze stijl voor alle dagen van het jaar. Simpel, eenvoud, met oog voor kwaliteit en zo- zooo mooi! Duurzaam, een merk waar ecologische materialen voorop staan.

Knowledge cotton apperal

Heren

Een Deens bedrijf dat uit respect voor de aarde en wij mensen die erop leven alleen gebruik maakt van gecertifieerd bio-katoen en andere gerecyclede materialen. Ze staan voor de goede pasvorm, de kleine details en de betere duurzame kwaliteit.

Klittmollercollective

Dames & heren

Een klein vissersdorp in Noord Denemarken, bekend als surf hotspot Cold Hawai. Ze ontwerpen kleding voor mensen die van het natuurlijke en het rauwe van de kust houden. Leeftijd speelt geen rol want hun kleding is tijdloos. Slowfashion, eenvoudig ontwerp en uitermate hoge (eco) kwaliteit!

klitmoller collective

Contact

Raadhuisstraat 48
6411 HN Heerlen

M 06 – 21 58 08 80
E info@greyhaus.nl

Openingstijden

ma gesloten
di, wo & vr 10.30-18
do 10.30-20
za 10-17
laatste zondag vd maand  12-17

Lets get social