Algemene Voorwaarden

  Overeenkomst
Als er door de koper, de klant, opdracht gegeven wordt aan Greylabel_Heerlen, om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

  Prijzen
Prijzen op mijn site zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euros en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

  Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag, inclusief verpakking- en verzendkosten, dient te geschieden via de site of bij vooruitbetaling binnen (3) dagen na ontvangst van de bevestiging van Greylabel. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Mocht binnen acht (3) dagen geen betaling zijn ontvangen, dan gaan de artikelen terug in de winkel. Bij Betaling via de site vb Ideal wordt het artikel de volgende werkdag meteen naar de post gebracht.

  Levering
Greylabel draagt zorg voor een correcte en snelle levering. Greylabel behoudt zich het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als jij als klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

  Verzending
Artikelen worden direct na ontvangst van de betaling verzonden (op werkdagen) via PostNL.
Verzendkosten  zijn voor rekening van de klant. Deze zijn voor een vast tarief van €5.
Zendingen die door de brievenbus passen zullen hoofdzakelijk door PostNL worden verzonden alleen voor zendingen binnen Nederland. Zendingen die niet door de brievenbus passen en naar het buitenland worden verzonden door DHL. Greylabel is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL of DHL.  Op verzoek van jou kunnen pakketjes eventueel verzekerd of aangetekend verzonden worden. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Het behoort ook tot de mogelijkheid de artikelen op te halen in Heerlen ad Raadhuisstraat 48. Natuurlijk worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Als de klant gebruik wil maken van verzekerd of aangetekend verzenden, dan kan dit aangegeven worden in het veld \”opmerkingen\” bij \”bestelling verzenden\”.

  Retour
Mocht het artikel niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan deze binnen veertien(14) dagen na ontvangst retour gezonden worden. Graag dan wel binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de zending Greylabel inlichten per e-mail. Artikelen

kunnen alleen retour genomen worden als ze teruggezonden of gebracht worden in oorspronkelijke staat. Dus inclusief labels en in dezelfde onbeschadigde staat en ongewassen. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan wordt het artikel gecrediteerd min de  eventuele verzendkosten.

Kosten voor retourzending zijn ook voor de klant zelf.

  Privacy
De persoonsgegevens van de klant worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Deze worden alleen door Greylabel gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en voor verzending van een periodieke nieuwsbrief. Verdere uitgeprinte gegevens op papier van de klant worden na afhandeling van de bestelling professioneel vernietigd (geshredderd).

  Algemeen
Greylabel geeft tot op bepaalde hoogte garantie geven op de kleding en accessoires. We zoeken de best mogelijke kwaliteit kleding uit. Het advies is om het item voorzichtig te wassen en goed naar de was voorschriften te kijken.
Greylabel is niet aansprakelijk voor verkeerd wassen en/of strijken. Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden. Kleurverschillen zijn voorbehouden. Omdat elke pc zijn eigen kleurinstelling heeft kunnen kleurafwijkingen optreden. Bij twijfel over de kleur kun je altijd navraag doen bij bij mij.
( Greylabel stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van Greylabel.

  Klachten
Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@Grey-label.nl En zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen.

  Groet Bianca.

Contact

Raadhuisstraat 48
6411 HN Heerlen

M 06 – 21 58 08 80
E info@grey-label.nl

Openingstijden

ma 13-18
di, wo & vr 10.30-18
do 10.30-20
za 10-17
laatste zondag vd maand  12-17

Lets get social